Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen!

   
Type veranda*
Naam: *
Titel:
Email adres: *
Telefoonnummer: *
Bij voorkeur bellen:


Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht: *
Gratis bespaartips:

Vergelijk tuinoverkapping leveranciers

Vraag offertes aan voor tuinoverkappingleveranciers en vergelijk!

Over Terrasoverkappingen


Tuinoverkapping zijn er in vele soorten en maten en aangezien het als een verlengstuk van uw huis zal fungeren is het belangerijk dat u een model kiest die bij uw huis past. Bovendien kunt u door de juiste model te kiezen ook de gewenste sfeer creeëren in uw tuin. U kunt kiezen uit een standaard model wat u ook zelf kunt monteren of kiezen voor maatwerk.

Materialen
De houten en aluminium varianten komen het vaakst voor. Hout is simpel en modieus, maar vergt veel aandacht wat betreft onderhoud. Uit praktische overwegingen kiest men vaak voor aluminium. Aliminuim is goedkoper, stevig en behoeft vrijwel geen onderhoud. Als dakmateriaal heeft u de keuze uit glas en kunstof, maar u kunt bijvoorbeeld ook denken aan een rooster of zonnewering.

Gebruik
Voor de meeste mensen zal de overkapping dienen als terras, maar tuinoverkappingen kunnen ook dienen als een plaats waar spullen worden opgeslagen of voertuigen worden geparkeerd. Andere opties zijn een buitenkeuken of loungeruimte creeëren waar u in de buitenseizoen heerlijk kunt relaxen.

Ruimte
Voor wat voor doeleinde ook u uw tuinoverkapping wenst te gebruiken één ding is zeker het zal u meer ruimte bieden dan voorheen. Weersomstandigheden zullen u niet langer weerhouden om bijvoorbeeld de was buiten op te hangen of gezellig buiten te eten.

Terrasverwarming
Met toevoeging van een terrasverwarmer maakt u het geheel helemaal af en kunt u zelfs op wat frissere dagen genieten in uw tuin. Terrasverwamingen komen in verschillende soorten en maten voor, zo zijn er bijvoorbeeld gas en elektrische verwarmers en kunt u ook kiezen uit tafel- en hangmodellen.

Bouwvergunningen
U zult voordat u een tuinoverkapping plaatst echter na moeten gaan of u bouwvergunning nodig heeft bij uw gemeente. Het is ook aan te raden uw buren op de hoogte te stellen om irritaties te voorkomen.

Kortom een tuinoverkapping heeft meerdere voordelen:

  • Verschillende modellen en materialen mogelijk
  • Beschutting tegen regen en wind, waardoor u optimaal kunt genieten van uw tuin
  • Ook te gebruiken als carpot
  • In combinatie met terrasverwarming langer genieten van het buitenseizoen

Vraag snel offertes aan bij tuinoverkapping leveranciers bij u in de buurt.